چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

تجمعات روز کارگر در فرانسه به شورش می انجامد؟

به گفته وزیر کشور فرانسه بیش از ۷۴۰۰ پلیس و نیروی امنیتی برای راهپیمایی‌های امروز (چهارشنبه) مصادف با اول مه و مقابله با خشونت احتمالی در سراسر فرانسه مستقر شده اند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 01
کد خبر: ۹۹۴۰

به گزارش راهبرد معاصر ،  دولت فرانسه در تلاش است تا از تکرار خشونت‌هایی که سال گذشته در اول مه رخ داد و پلیس با اقدام حدود ۱۲۰۰ خرابکار که به تخریب فروشگاه‌ها و درگیری با نیروهای امنیتی مبادرت کردند، غافلگیر شد.

 

کریستوف کاستانر، وزیر کشور فرانسه همچنین از کشف گروه‌های متعددی در شبکه‌های اجتماعی خبر داد که معترضان را به خرابکاری در پاریس، پایتخت فرانسه در روز چهارشنبه ترغیب می‌کردند. این مقام فرانسوی در کنفرانسی خبری گفت: براساس اطلاعات ما ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ فعال رادیکال که به طور بالقوه با اشخاصی که از خارج آمده‌اند تقویت شدند،‌ احتمالا برای اشاعه بی‌نظمی و خشونت تلاش کنند.

 

حدود ۲۰۰ یگان موتورسوار در سراسر پایتخت فرانسه برای واکنش سریع به هرگونه خشونت‌طلبی مستقر شدند و از پهپادها برای ردگیری تحرکات معترضان استفاده می‌شود. وزیر کشور فرانسه گفت پلیس همچنین اجازه بازرسی پیشگیرانه شرکت‌کنندگان در راهپیمایی امروز را دارد و اشخاصی هم روز سه‌شنبه بازداشت شدند.

 

نیروهای امنیتی فرانسه تا شش ماه آتی در بالاترین سطح هشدار به سر می‌برند که حاصل اعتراضات جلیقه زردهایی است که با غارت و درگیری خودشان با پلیس چهره فرانسه را ناآرام نشان دادند.

 

بسیاری از معترضان خشونت‌طلب جوانانی ضد سرمایه‌داری هستند که لباس‌های مشکی به تن می‌کنند و ماسک می‌زنند و اغلب "توده‌های سیاه" نامیده می‌شوند. از سوی دیگر پلیس فرانسه نگران حضور معترضان جلیقه زرد در راهپیمایی اول مه به مناسبت روز جهانی کارگر است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار